Followers

Sunday, December 11, 2011

Hantaran (Pink+Cream+Purple)

PINK + CREAM + PURPLE

Hari ini, sasaran agak tersasar. Tak dapat juga hendak siapkan hiasan bakul hantaran sepenuhnya. Walaubagaimana pun, boleh dikatakan 70% siap. Ada 2 bakul yang langsung belum berusik, 2 lagi bakul yang belum lengkap. Yang lain-lain tu, kerja-kerja kemasan sahaja...:)

Saya menggunakan kombinasi kuntum bunga mawar, riben, manik dan juga kristal..... Gubahan kali ini memang simple sangat.


...gheghegheghe...perasan tak? Sungguh wanita warnanya (pink+cream+purple). Tapi sesuai dengan tema kan.....;)

*Tadi dapat news dari bonda, doorgift sila tambah lagi (ayahanda kurang setuju. Ayahanda mahu semua tetamu dapat doorgift yang sama, semua dapat F&S Bouquet + Makanan). Maka, urusan penambahan tempahan pun dilaksanakan.... Nanti kena shopping paperbag lagi.... jeruk lagi, bekas lagi.... suka tukar last minute cam ni tau...... hukhukhuk

2 comments:

  1. Pandainya Fieda buat. Cantik! :)

    ReplyDelete
  2. ...tq...buat yang simple2 je setakat mampu n terdaya.....:)

    ReplyDelete