Followers

Sunday, March 20, 2011

Giveaway Ke-2 Petals Patch


Dan..setelah berbintang-bintang sampai berpinar-pinar mata, makanya saya ni dengan baik hatinya inginlah nak menganjurkan Giveaway Buat kali yang Ke-2 sepanjang penglibatan saya dalam dunia blog ni. Sempena apa erk??? Dah tentulah sempena umur tuan tanah kedaung yang telah meningkat ni. Syarat-syaratnya simple sangat:

1) Anda mestilah mempunyai blog;
2) Silalah teka berapa biji manik yang ada dalam gelas kaca itu.....(hahahahaha...ingat sesaja je saya tempek gambar tak glamor cam tu kat situ...);
3) Silalah buat entry pasal Giveaway Ke-2 Petals Patch di blog anda dan tinggalkan sekali linknya di ruangan comment supaya saya dapat buat lawatan rasmi ye...;
4) Anda juga dikehendaki meneka tarikh lahir saya yang sebenar-benarnya;(date/Mac/year);
5) Setelah itu, sila tinggalkan link anda di ruangan comment ya... Sertakan sekali dengan alamat email anda.

Silalah join ye..... Hadiahnya adalah something yang ada di Petals Patch Gallery. Silalah menjenguk. Saya akan pilih pemenang berdasarkan tekaan yang tepat atau terhampir. Sesiapa yang berjaya meneka tarikh lahir secara tepat adalah satu bonus dalam pemilihan pemenang nanti.

Tarikh tutupnya adalah: 1 April 2011.

Syaratnya mudah je kan? Tak perlu jadi follower saya pun. Terbuka kepada semua yang ada blog. Tak semestinya hanya peminat kraf sahaja sebab hadiahnya adalah dah tentu yang sedia diguna terus....:)

31 comments:

  1. klu aku masuk karang--confirm lak menang fieda--aku tahu bday ko-hehe--xpelah bg chance org lain--

    pani

    ReplyDelete
  2. Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    nuruluyunmazlan@yahoo.com

    TQ

    ReplyDelete
  3. join:)

    nana.kimie@yahoo.com

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/1st-ga-2-tahun-bunga-kat-taman-teman.html

    ReplyDelete
  4. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    join

    ReplyDelete
  5. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  6. salam,saya join ya

    http://tungkukayu.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    selamat hari lahir,muga tabah selalu...

    ReplyDelete
  7. salam, hanis join suka suka n nak kenal2...

    http://hanisbieber.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  8. nk join... 1st time ni join GA... hehe.. mintak2 la ada rezeki... hehe...
    here is mylink dear... kiutcraft.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hi dear... ni link utk comment ur GA yer... mintak2 la dptlots of lucks hehehe..
    http://kiutcraft.blogspot.com/2011/03/2nd-giveaway-from-petals-patch.html
    cr3atif.stuff[at]gmail.com

    ReplyDelete
  10. saya join, moga2 bertuahlah saya. Amin

    http://www.akmarwati.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  11. join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  12. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  13. saya joint

    id follower : my shaizhar blog contest

    link :

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  14. saya join!!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    fatin_uniklmsi@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Dah joint :) Jemput ke

    http://akusyafrina.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    Macih :)

    @all : nanti jemput joint contest yg sy buat plak ke www.akusyafrina.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  16. assalam...
    saya join

    id follower:umiliza989
    link:
    http://norliza989.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html
    email:norlizam5@gmail.com

    ReplyDelete
  17. lisa join gak

    http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    tq

    ReplyDelete
  18. dah join... huhuhu

    http://sayanakhiburan.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petal-patch.html

    ReplyDelete
  19. join
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html
    tq

    ReplyDelete
  20. Salam...Dah join!!
    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  21. hye sis..ifa join!

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    pinkteddy84@gmail.com

    tq!

    ReplyDelete
  22. chara join,...

    http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  23. salam,saya join ya

    happy b'day sis

    http://nettskerepek.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    ReplyDelete
  24. join !
    link>>http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    email>>nabilamedan@yahoo.com


    hepi beday :)

    ReplyDelete
  25. salam..me join..entri autopublish jam 6.34 pagi nanti..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    emel : sz_ishak@yahoo.com

    kalau link tak valid gitau ek..thanks..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  26. rasa macam tersilap bagi link lah..ni yang betul..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/04/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    thanks..

    ReplyDelete
  27. as salam sis,

    join...sempat lg x ni?

    http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/04/giveaway-ke-2-petals-patch.html

    email: nhak_1103@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. salam semua....terima kasih kerana menyertai. Dengan rasminya, giveaway ini di tutup walau terlewat dari masa yang telah ditetapkan atas sebab musabab yang sungguh2 tak dapat dielakkan....:)

    ReplyDelete